Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A településről képes leírás - Vácrátót.tlap.hu
részletek »

A településről - Vácrátót.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vacratot.tlap.hu » A településről
Keresés
Találatok száma - 8 db
A község fekvése

A község fekvése

Vácrátót földrajzi fekvéséről, a község lakóinak számáról kaphatunk képet. Általa betájolhatjuk, hogy hol is helyezkedik el pontosan, és milyen települések veszik körül. Sőt még térképen is megnézhetjük azt, hogy Vácrátót hogyan is néz ki, milyen utcák vannak.

Aktuális időjárás

Aktuális időjárás

Tájékoztatást kaphatunk a község időjárásáról, tizenöt napos folyamatosan frissülő előrejelzéssel. Emellett, részletesebb információkat az aktuális hét időjárásáról. Sőt még meteorológiai jelzésekhez megfelelő öltözködési tippeket is kapunk.

Civil Hírportál

Civil Hírportál

Különféle híreket, cikkeket, érdekességeket olvashatunk a község életéről. Elsősorban a lakosoknak szóló fórum, de ugyanúgy az érdeklődőknek is ideális oldal. Tengernyi videóval, sport eredményekkel, közügyekkel.

Hivatalos honlap

Hivatalos honlap

Vácrátót hivatalos honlapja, ahol sok információt tudhatunk meg a községről. Magáról a településről, az intézményekről, programokról. Valamint megtekinthetjük a község kép és videó galériáját is, a legfontosabb elérhetőségeket.

Menetrendek

Menetrendek

A keresőprogram a Volán, Máv társaságok 2013-2014. évi menetrendjeit tartalmazza, melyek 2014. december 13-ig érvényesek. Segítségével megtekinthetjük az adott közlekedési eszközök indulásának idejét.

Térkép

Térkép

Vácrátót pontos helyét és részletes adatait tartalmazza. Az oldalon lehet szabályozni, hogy a térképen a különböző kategóriák közül mely típusúak jelenjenek meg, sőt egyszerre többet is ki lehet jelölni.

Története

Története

Vácrátót történelméről, a település kialakulásáról, korábbi birtokosairól illetve tulajdonosairól tudhatunk meg információkat. Továbbá arról, hogy kiről kapta a nevét, és hogy milyen kulcsfontosságú szerepe volt.

Vácrátót Wikipédia

Vácrátót Wikipédia

Vácrátót község Pest megyében, a Váci járásban.Vácrátót az Alföld északi részén található Veresegyházi-medencében fekszik.Keleten a Gödöllői-dombság, délen a fóti Somlyó-hegy és a Kő-hegy, északon a Cserhát peremén húzódó Kígyós-dombsor, végül nyugat felől a gödi lapály határolja. Vácrátót határának északi része a Gödöllői-dombsághoz, déli része pedig a Pesti-síkság hordalékkúpjához tartozik.

Tuti menü