Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Intézmények képes leírás - Vácrátót.tlap.hu
részletek »

Intézmények - Vácrátót.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vacratot.tlap.hu » Intézmények
Keresés
Találatok száma - 7 db
Általános Iskola

Általános Iskola

A Vácrátóti Petőfi Sándor Általános Iskoláról kaphatunk bővebb információkat. Ki az igazgató, igazgató-helyettes, intézmény vezető, mennyi a férőhely szám, ezenfelül az iskola legfontosabb elérhetőségeit és nyitvatartási idejét mutatja.

Harrach Péter országgyűlési képviselő

Harrach Péter országgyűlési képviselő

Politikai tevékenységemet 1990-ben a KDNP-ben kezdtem. A pártban végigjártam a ranglétrát, egyházi szakértőként, kerületi majd budapesti elnökként, végül a párt alelnökeként tevékenykedtem. Amikor a kereszténydemokraták a Fidesznél kerestek politikai menedéket a megalakuló MKDSZ alelnöke, később társelnöke, majd elnöke lettem. Ezt a feladatot jelenleg, a Szövetség átalakulása után is végzem. Az újjászervezett KDNP-ben alelnökként dolgozom. 1990-98 a zuglói képviselőtestület, 94-98 a fővárosi közgyűlés tagjaként, 98-től parlamenti képviselőként igyekszem törekvéseinket képviselni. 1998-tól 5 ciklusban a Pest megyei 4. számú választókerületben szereztem egyéni képviselői mandátumot. 1998-2002-ig a polgári kormány szociális és családügyi minisztere voltam, majd 2002-2010 között a parlament egyik alelnöke. 2010-től a KDNP frakcióvezetője, a Népjóléti bizottság tagja vagyok.

Házasságkötő terem

Házasságkötő terem

A házasságkötő terem a Polgármesteri Hivatal épületében van.Szezonban folyamatosan, azon kívül esetenként tartanak esküvőket, általában csak szombaton. Lehetőség van a parkolásra, ami teljesen ingyenes.

Községi Könyvtár

Községi Könyvtár

A település egyik fő könyvtára, a Vácrátóti Községi Könyvtár, melynek az önkormányzat és a Petőfi Sándor Általános Iskola a fenntartója. A könyvek helyben történő használata és a beiratkozás is ingyenes.

Művelődési ház

Művelődési ház

Az 1963-ban átadott épület 2011-ben pályázati útion felújításra került. Tágas, 250 főt befogadó nagyteremmel, előtérrel, klubhelyiségekkel és szabadtéri színpaddal várja vendégeit. az épület előtt és mellett jól kialakított parkolórendszer van.

Óvoda

Óvoda

Az óvodába a gyermekek beiratkozása felvételi jelentkezés alapján történik, mely alapján előjegyzésbe kerülnek a gyermekek. A jelentkezés idejét minden évben közzéteszi. A gyermekek óvodába járása befogadással kezdődik, melynek módja a helyi nevelési program alapján az óvodapedagógusok és a szülők megbeszélése szerint történik - a gyermekek fejlettségének és érdekeinek figyelembe vételével.

Vácrátóti posta

Vácrátóti posta

A honlapon belül könnyedén rá tudunk keresni a településre és ezáltal gyors tájékoztatást kapunk a különféle elérhetőségekről és a nyitvatartás idejéről Vácrátót esetében is. Továbbá a posta szolgáltatásairól.

Tuti menü