Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Intézmények képes leírás - Vácrátót.tlap.hu
részletek »

Intézmények - Vácrátót.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vacratot.tlap.hu » Intézmények
Keresés
Találatok száma - 7 db
Általános Iskola

Általános Iskola

A Vácrátóti Petőfi Sándor Általános Iskoláról kaphatunk bővebb információkat. Ki az igazgató, igazgató-helyettes, intézmény vezető, mennyi a férőhely szám, ezenfelül az iskola legfontosabb elérhetőségeit és nyitvatartási idejét mutatja.

Harrach Péter országgyűlési képviselő

Harrach Péter országgyűlési képviselő

Politikai tevékenységemet 1990-ben a KDNP-ben kezdtem. A pártban végigjártam a ranglétrát, egyházi szakértőként, kerületi majd budapesti elnökként, végül a párt alelnökeként tevékenykedtem. Amikor a kereszténydemokraták a Fidesznél kerestek politikai menedéket a megalakuló MKDSZ alelnöke, később társelnöke, majd elnöke lettem. Ezt a feladatot jelenleg, a Szövetség átalakulása után is végzem. Az újjászervezett KDNP-ben alelnökként dolgozom. 1990-98 a zuglói képviselőtestület, 94-98 a fővárosi közgyűlés tagjaként, 98-től parlamenti képviselőként igyekszem törekvéseinket képviselni. 1998-tól 5 ciklusban a Pest megyei 4. számú választókerületben szereztem egyéni képviselői mandátumot. 1998-2002-ig a polgári kormány szociális és családügyi minisztere voltam, majd 2002-2010 között a parlament egyik alelnöke. 2010-től a KDNP frakcióvezetője, a Népjóléti bizottság tagja vagyok.

Házasságkötő terem

Házasságkötő terem

A házasságkötő terem a Polgármesteri Hivatal épületében van.Szezonban folyamatosan, azon kívül esetenként tartanak esküvőket, általában csak szombaton. Lehetőség van a parkolásra, ami teljesen ingyenes.

Községi Könyvtár

Községi Könyvtár

A település egyik fő könyvtára, a Vácrátóti Községi Könyvtár, melynek az önkormányzat és a Petőfi Sándor Általános Iskola a fenntartója. A könyvek helyben történő használata és a beiratkozás is ingyenes.

Művelődési ház

Művelődési ház

Az 1963-ban átadott épület 2011-ben pályázati útion felújításra került. Tágas, 250 főt befogadó nagyteremmel, előtérrel, klubhelyiségekkel és szabadtéri színpaddal várja vendégeit. az épület előtt és mellett jól kialakított parkolórendszer van.

Hirdetés
Óvoda

Óvoda

Az óvodába a gyermekek beiratkozása felvételi jelentkezés alapján történik, mely alapján előjegyzésbe kerülnek a gyermekek. A jelentkezés idejét minden évben közzéteszi. A gyermekek óvodába járása befogadással kezdődik, melynek módja a helyi nevelési program alapján az óvodapedagógusok és a szülők megbeszélése szerint történik - a gyermekek fejlettségének és érdekeinek figyelembe vételével.

Vácrátóti posta

Vácrátóti posta

A honlapon belül könnyedén rá tudunk keresni a településre és ezáltal gyors tájékoztatást kapunk a különféle elérhetőségekről és a nyitvatartás idejéről Vácrátót esetében is. Továbbá a posta szolgáltatásairól.

Tuti menü