Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport és Szabadidő képes leírás - Vácrátót.tlap.hu
részletek »

Sport és Szabadidő - Vácrátót.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vacratot.tlap.hu » Sport és Szabadidő
Keresés
Találatok száma - 4 db
Medvék és farkasok otthona Veresegyházán

Medvék és farkasok otthona Veresegyházán

Veresegyházon 1998. november 24-én nyílt meg Közép-Európa egyetlen medvemenhelye. Az 5,5 hektáron elterülő együttes, 3,5 hektárnyi egybefüggő kifutójában kedvére játszhat a 39 barnamedve. 16 Kamcsatkai egyed és 17 erdélyi Európai medve él nálunk. A területen 8 darab szűk bejáratú, ámde öblös mesterséges barlang van elhelyezve. Egy-egy barlangban két-három medve is pihen. Két, egyenként 160 négyzetméteres mesterséges tó van kialakítva, melyet rendszeresen utántöltünk. Ez biztosítja az ivóvizüket, valamint a tavakban telepített kárászok is élnek. Ezeket ugyan megfogni nem tudják a medvék, de jó időtöltés számukra a kergetőzés. Ennek a játszótérnek nagy sikere van a medvék között. A természetes élőhely minél tökéletesebb reprodukálása érdekében 1,5 hektáros fenyves erdő biztosítja az elrejtőzést, és a fáramászás lehetőségét.

Papkúti Lovas SE

Papkúti Lovas SE

Az egyesület célja a magyar népi- és lovas hagyományok ápolása, népszerűsítése, a környékbeli gyerekek, fiatalok és felnőttek részére kikapcsolódási, sportolási lehetőség biztosítása. A természet megismertetése és védelme, környezetvédelemre nevelés, oktatási intézmények, óvodák részére környezetismeret órák szervezése. Továbbá hátrányos helyzetű ill. fogyatékkal élő gyerekek lovagoltatása, a hagyományőrző versenyeken, valamint egyéb pl.: western, díjugró, terep-tájékozódási és ügyességi versenyeken való részvétel.

Tornaterem bérlés

Tornaterem bérlés

A Petőfi Sándor Általános Iskola 2010. évben felépült tornaterme sportolási célra bérbe vehető.Az iskola tornaterme kiválóan alkalmas különféle sportrendezvények megrendezésére. Teremtornák, sportnapok, bajnoki-, baráti- és edző-mérkőzések bonyolításán keresztül kultúrált sportolási lehetőséget biztosítunk az alábbi sportágak kedvelőinek: teremfoci, kézilabda, kosárlabda, röplabda,tollaslabda,asztalitenisz,tenis z,egyéb sportok.

Zumba edzés

Zumba edzés

A zumba Kolumbiából származó könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő tánc, mely fitness program is egyben. Aerobik és különböző táncok lépéseiből tevődnek össze a mozdulatok. Az edzéseket Marx Tamás (Miami Tánciskola, Vác) tartja a Vácrátóti Gárdonyi Géza Művelődési Házban.

Tuti menü