Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szervezetek, Alapítványok és Szolgáltatók képes leírás - Vácrátót.tlap.hu
részletek »

Szervezetek, Alapítványok és Szolgáltatók - Vácrátót.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vacratot.tlap.hu » Szervezetek, Alapítványok és Szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 7 db
Esély Szociális Alapellátási Központ

Esély Szociális Alapellátási Központ

A központ szolgáltatásai: családgondozás, gyermekjóléti szolgáltatás, házi segítségnyújtás, jelzőrendszeres segítségnyújtás. A központ gyermekjóléti szolgáltatást és szociális alapellátást végez a Veresegyházi Kistérség nyolc településén. A törvényi előírásokon túl nagy hangsúlyt fordítanak a prevencióra, mely elsősorban a gyermekek, fiatalok részére szervezett programokban, az idősebb korosztály részére szűrőnapokban nyilvánul meg.

Internetes szolgáltatók

Internetes szolgáltatók

Internet szolgáltatások Vácrátót területén a szolgáltatás típusa szerint csoportosítva: ADSL szolgáltatás. Vácrátót területén a következő szolgáltatóknál érhető el: Invitel, BTel, Externet. Csupasz ADSL szolgáltatás Vácrátót területén a következő szolgáltatóknál érhető el: Externet, BTel

Önkormányzat

Önkormányzat

Az önkormányzat a község a feladat- és hatáskörébe tartozó helyi érdekű közügyekben önállóan jár el.A helyi közügyek a lakosság közszolgáltatásokkal való ellátásához, a közhatalom önkormányzati típusú helyi gyakorlásához, valamint mindezek szervezeti, személyi és anyagi feltételeinek helyi megteremtéséhez kapcsolódnak. Vácrátót község önkormányzatának a legfontosabb elérhetőségeit tartalmazza, a Képviselő-testület tagjait, a jelenlegi polgármester nevét.

Tv szolgáltatók

Tv szolgáltatók

TV szolgáltatások Vácrátót területén a szolgáltatás típusa szerint csoportosítva: Műholdas TV szolgáltatás. Vácrátót területén a következő szolgáltatóknál érhető el: UPC Direct,T-Home. Földi sugárzású TV szolgáltatás Vácrátót területén a következő szolgáltatóknál érhető el: Mindig TV Extra

Vácrátóti Hagyományőrző és Faluvédő Egyesület

Vácrátóti Hagyományőrző és Faluvédő Egyesület

Vácrátót és a hozzá tartozó Veresegyházi Kistérség, illetve a táj népéleti és népművészeti hagyományainak ápolása, megőrzése, a közösségteremtő, -formáló és -fenntartó erők összefogása, a turizmus fejlesztése, Vácrátót község közigazgatási területén természet- és környezetvédelmi feladatok vállalása.

Velo Alapítvány

Velo Alapítvány

Velo Alapítvány által működtetett Velo tanya Lovarda a Duna-Ipoly Nemzeti Park csücskében, Budapesttől 27 km-re, VÁCRÁTÓTON, csendes, nyugodt környezetben található. A tulajdonos három éve alapította abból a célból, hogy az egészségesekkel együtt mozgássérültek és más egészségben károsodott személyek is élvezhessék a lovaglás örömét.

Zöld Híd Program Hulladékgyűjtés

Zöld Híd Program Hulladékgyűjtés

Vácrátót partnertelepülése a Zöld Híd programnak. A cég feladatai: kommunális hulladékgyűjtés, szelektív hulladékgyűjtés, zöldhulladék gyűjtés, elektronikai hulladékgyűjtés, a házi komposztálás, lomtalanítás, hulladékgazdálkodási rendszerfelügyelet és a számlázás.

Tuti menü