Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vállalkozások képes leírás - Vácrátót.tlap.hu
részletek »

Vállalkozások - Vácrátót.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vacratot.tlap.hu » Vállalkozások
Keresés
Találatok száma - 8 db
Házi Lekvár

Házi Lekvár

A Papp Miklós Manufaktúra hetedik éve foglalkozik saját termelésű és gyűjtött erdei gyümölcsökből házi lekvár, szörp készítésével, melyeket sokszor csak vácrátóti lekvárok néven emlegetnek. A lekvárok a természet patikájának értékes gyümölcseiből készülnek széles választékban, almától a zellerig.

Ingatlan

Ingatlan

Ingatlan kereső és hirdető portál. Térképes ingatlan keresés, eladó, kiadó, új és használt ingatlanok Magyarország egész területéről. Eladó vácrátóti ingatlanok- házak illetve telkek. Az ingatlanok árával, alapterületével, telekterületével, a szobák számainak feltüntetésével.

Nemzeti Biodiverzitás Platform

Nemzeti Biodiverzitás Platform

A Nemzeti Biodiverzitás Platform tudósok, szakemberek és döntéshozók fóruma, amely tudományos alapon segíti a biodiverzitás-csökkenés megállítását 2010-ig, az Európai Bizottság göteborgi nyilatkozatának megfelelően.

Sirkó Gumi

Sirkó Gumi

Több mint 15 éve (1994 óta) foglalkozik személygépjármű gumiabroncsok értékesítésével, szerelésével valamint lemez és alumínium felnik forgalmazásával. A vállalkozás másik fő profilja a sérült, törött lemez és alumínium felnik javítása, görgőzése. Így az egyenetlen szélű felni újra alkalmassá válhat a használatra.

Takarékszövetkezet

Takarékszövetkezet

A Vácrátóti kirendeltség 1993 óta él. A Takarékszövetkezet jelenleg a kereskedelmi banki szolgáltatások teljes palettáját kínálja az ügyfeleinknek, a hagyományos megtakarítási formáktól a különböző hiteltípusokon keresztül a modern elektronikus banki szolgáltatásokig.

Takifuvar

Takifuvar

1991-ben alakult, vállalkozás, melynek fő tevékenysége a fuvarozás, fuvarszervezés. Jelenleg platós, ponyvás teherautókkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Teherautóinkat minden esetben országos helyismerettel rendelkező tapasztalt gépkocsivezetők vezetik, több éves országos és budapesti gyakorlattal.

Teherbíró Tüzép

Teherbíró Tüzép

A vállalkozás 1991-ben jött létre, fő profilja a teherfuvarozás, építőanyag szállítás,a TÜZÉP, építőanyag értékesítése. Ha Vácrátóton vagy környezetében fuvarra (szállításra), vagy daruzásra van szüksége, akkor jó helyen jár. Építőanyag telepükön az alapvető építőipari termékek megvásárolhatóak.

Térítéses betegszállítás

Térítéses betegszállítás

Ha betegsége miatt nehezen mozog, vagy mozgásképtelen, akkor forduljon hozzánk bizalommal, és mi megszervezzük a betegszállítási feladatokat. Legyen az otthonról kórházba szállítás, otthonról a rendelőbe szállítás, otthonról rokonokhoz szállítás, vagy hazaszállítás külföldről, megoldunk bármit. Bővebb információt a betegszállítási szolgáltatásokról weboldalunkon olvashat. Megbízható betegszállítás érhető el nagyon alacsony áron! Előfordulhat, hogy egy betegnek minden nap kezelésre kell járnia, viszont senki nem szeret a kórházban feküdni, tehát minden nap betegszállításra van szükség ahhoz, hogy a beteg kezelésre jusson. A betegszállítás szolgáltatás előnye más térítéses szállítási szolgáltatásokkal szemben az ún. ajtótól ajtóig jelleg, ezzel is biztosítva azt, hogy a beteg biztonságosan hazaérjen. .

Tuti menü